EnergiWatch

NKT er stolt trods underskud på en halv milliard

Gælden er ude af verden, og ordrebogen er fyldt til bristepunktet. NKT's finansdirektør er stolt over, hvor selskabet er nu i forhold til for få år siden. Nu ser NKT ind i en fremtid med stor aktivitet og pæne marginer.

"Hvis man tager udgangspunkt i, hvor vi kommer fra, så kan vi godt være stolte af, hvor vi er nu," siger finansidirektør i NKT, Line Andrea Fandrup. | Foto: PR / NKT

Den danske kabelspecialist NKT lukkede 2020 med et underskud på 550 mio. kroner. Et beløb som i de fleste selskaber vil få alle alarmklokkerne til at bimle og bamle.

Men ikke i NKT, hvor det svimlende underskud akkompagneres af udmeldinger, som for det meste vil være forbeholdt et pænt overskud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs