EnergiWatch

Nyt elselskab vil CO2-kompensere sig til kunder

"Hele vores tilgang har egentlig være lidt som en NGO. At man er medlem hos os for at gøre en forskel," lyder det fra direktøren for det nye elselskab Grow Energy, der blandt andet vil klimakompensere med projekter i Afrika og Asien."

Foto: Thomas Borberg

Bevæbnet med et koncept om at kompensere de danske forbrugeres CO2-udledning har Grow Energy kastet sig ind i det konkurrencepræget elmarked. Men selskabet slår sig ikke op på at have de billigste priser, de bedste rabatordninger eller at være en decideret one-stop-shop for abonnementsprodukter til hjemmet.

"Det er vigtigt for os at sige, at vi ikke er i markedet for presse prisen. Vi er her ikke for at deltage i en priskrig eller være de billigste. Vi er her for at komme med et andet budskab. Vi er godt klar over, at vi vil dele vandene, da der er folk, som vil synes, at det er aflad. Der er folk, der vil synes, at det er uetisk, og at man skal kigge på kilden i stedet for at rydde op," siger Magnus Ritter, der er stifter og adm. direktør i Grow Energy, og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs