EnergiWatch

Tidligere Ørsted-topchef i spil som Carlsberg-næstformand

I forbindelse med regnskabet for 2020 foreslår Carlsberg, at tidligere Ørsted-topchef Henrik Poulsen træder ind i bestyrelsen og overtager posten som næstformand.

Foto: Jens Dresling

Der er bestyrelsesudskiftning på dagordenen hos Carlsberg i forbindelse med regnskabet.

Ifølge Finans er Henrik Poulsen, der for et år siden trådte tilbage som topchef i Ørsted, blevet indstillet til posten som næstformand.

Her skal han tage over for Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen, der dog fortsat vil være del af bestyrelsen, fremgår det.

Henrik Poulsen er i forvejen næstformand i rengørings- og servicekoncernen ISS.

Af regnskabsmeddelelsen fremgår det også, at Domitille Doat-Le Bigot forlader Carlsbergs bestyrelse. Hun er digital direktør i Danone og har siden 2019 været del af bestyrelsen.

Bestyrelsesformand i Carlsberg er fortsat Flemming Besenbacher. Han har været formand siden 2005.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch)

ISS-bestyrelsesformand genopstiller ikke Hvem bliver ny Coop-topchef: Her er tre gode bud ISS-næstformand: Vi har stor tillid til Jacobs værdier og evner 

Mere fra EnergiWatch

Nord Stream 2 får nyt dansk sluttidspunkt

Oplysninger sendt til Søfartsstyrelsen viser, at operatøren bag det omdiskuterede gasprojekt forventer at fuldende arbejdet ud for Bornholm i løbet af tredje kvartal. 

Professor om biogaskonflikt: "Det er virkelig noget rod"

Institutleder ved Aarhus Universitet kalder biogaskonflikten mellem selskaber og landmænd for en varm kartoffel. Han mener ikke, at landmænd med det nuværende system kan få godskrevet CO2-reduktioner, selvom de leverer biomassen til anlæggene.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs