EnergiWatch

Haldor Topsøe og Morrow Batteries vil bygge norsk pilotanlæg

Den danske kemiproducent og det norske batteriselskab vil etablere et pilotanlæg til kommercialisering af ny batteriteknologi, der skal bidrage til mere omkostningseffektive og bæredygtige batterier.

Foto: Morrow Batteries

Morrow og Haldor Topsøe vil producere batterier, der er 20 pct. billigere. De to har underskrevet en hensigtserklæring om at etablere et pilotanlæg i det sydlige Norge til kommercialisering af ny batteriteknologi, lyder det i en meddelelse.

"Vi er glade for at samarbejde med en teknologileder som Haldor Topsøe. Dette partnerskab danner grundlaget for kommercialisering af ny og førende batteriteknologi. Vores ambition er at udvikle og producere verdens mest omkostningseffektive og bæredygtige batterier, og samarbejdet med Haldor Topsoe er et vigtigt skridt i den retning," siger Terje Andersen, administrerende direktør for Morrow Batteries.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs