EnergiWatch

Ørsted kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab for tredje gang

Forskningsmagasinet Corporate Knights rangerer Ørsted som det mest bæredygtige energiselskab og den næstmest bæredygtige virksomhed på tværs af sektorer i Global 100-indekset.

Foto: Jens Dresling

Det grønne skifte har længe været en ambition for Ørsted og nu topper det danske energiselskab 2021-udgaven af Corporate Knights' Global 100-indeks over de 100 mest bæredygtige selskaber i verden.

Ørsted har ligesom de fleste energiselskaber ambitioner om at være CO2-neutrale. Det skal for Ørsted ske i 2025. Hos Ørsted kalder man kåringen for en anerkendelse af de grønne ambitioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs