EnergiWatch

Skandaleramt elselskab byder tidligere direktør velkommen tilbage

Velkommen har fået skiftet ud på pladsen som topchef, hvor Thomas Søgaard-Andersen, der tidligere har haft pladsen, nu er tilbage i stolen.

Foto: Thomas Borberg

Det blev ikke en langvarig post for elselskabet Velkommens administrerende direktør Martin Daugbjerg Sakran, der pr. 30. december har fratrådt stillingen efter blot syv måneder på posten.

Han er i stedet blevet afløst af Thomas Søgaard-Andersen, der altså ikke ligefrem er ny på chefposten i Velkommen. Fra august 2018 til udgangen af maj 2020 bestred han posten som administrerende direktør, hvor han derefter blev afløst af Sakran, der nu efter syv måneder har leveret faklen tilbage.

"Vi vil være en god samfundsborger og køre et sobert tilbud til vores kunder. Det gør vi bl.a. ved at hive yderligere kræfter ind. Indtil det er på plads, gør jeg også en indsats, for at vi holder os på den rigtige side og ikke får yderligere sager af den karakter," siger bestyrelsesformand Henrik Bech-Hansen til Børsen.

Som EnergiWatch har beskrevet flere gange, så har elselskabet Velkommen flere gange været involveret i skandalesager.

Velkommen er blandt andet to gange blevet politianmeldt af Forbrugerombudsmanden og er taget i at snyde med anmeldelser på Trustpilot.

Men ikke desto mindre har den nye direktør i selskabet lovet bod og bedring, hvilket gentog sig i årsregnskabet.

"Selskabet har modtaget en række henvendelser om den adfærd, som selskabets leverandører har haft udvist. Velkommen samarbejder fuldt ud med myndighederne og har ingen interesse i, at der sker kontakt uden et gyldigt samtykke eller i øvrigt siges misvisende eller vildledende udsagn overfor forbrugere. Der er taget de fornødne skridt til ophævelse af samarbejdet med de leverandører, der ikke har fulgt de gældende regler," skrev Martin Daugbjerg Sakran i årsregnskabet.

Noget tyder på, at den bedring skal ske ved det nye skifte i chefstolen.

Kundetilfredsheden for elkunder dykker for fjerde år i træk

Ewii langer ud efter konkurrenternes beskidte tricks

Skandaleramt elhandler kæmper med stort underskud

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs