Ørsted pønser på at udvide amerikansk elhandelskontor

Det danske energiselskab overvejer at udvide med route-to-market, fordi koncernen vil komme til at producere mere grøn strøm i USA.
Foto: HENNING BAGGER/Henning Bagger / henning bagger
Foto: HENNING BAGGER/Henning Bagger / henning bagger

Ørsteds Chicago-baserede elhandelskontor har muligvis en udvidelse i sigte som følge følge af en øget produktion af grøn strøm i det amerikanske.

På nuværende tidspunkt handler man i Chicago primært med energi på kontrakter, der ligger et stykke ude i fremtiden. Ørsted har dog i tankerne, at udvide med nye metoder, hvor elproduktionen for det efterfølgende døgn afsættes. Det skriver Børsen.

“Det vil være helt naturligt, at vi også til den del af porteføljen tilbyder en route-to-market-service på samme måde som i Europa. Vi har ikke truffet beslutningen endnu, men det giver rigtig god mening at gøre det. Nu skal vi lige være helt sikre på, at vi har styr på detaljerne, inden vi kaster os ud i det. Men det er noget, vi kigger på ret tæt,” siger Morten Buchgreitz, Ørsteds direktør for Markets & Bioenergy, til Børsen.

Ørsted med i amerikansk milliardinvestering

Vindindustrien får guldrandet julegave i USA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs