EnergiWatch

Siemens Energy skal styrke Kuwaits elnet

Aftalen er den største vedligeholdelsesaftale for Siemens Energy i Mellemøsten nogensinde.

Foto: YASSER AL-ZAYYAT/AFP / AFP

Siemens Energy skal sikre, at alt spiller som forventet inden for Kuwaits elforsyning med en aftale, der intensiverer tilstedeværelsen i Mellemøsten

Kuwaits ministerium for elektricitet og vand har tildelt Siemens Energy en kontrakt på vedligeholdelse af 116 højspændingsstationer i en femårig servicekontrakt, der nu er Siemens Energys største serviceaftale i elforsyningssektoren i Mellemøsten.

Højspændingsstationer skal igennem vedligeholdelse med det mål at forbedre deres pålidelighed og sikkerhed, så man kan sikre forsyning af strøm til både boligområder og kommercielle ejendomsområder. Aftalen dækker også over nødreparation.

"Som hjertet i ethvert elektrisk strømfordelingssystem er effektive understationer afgørende for en pålidelig energiforsyning," siger Katharina Beumelburg, der er chef for transmissionsservice hos Siemens Energy.

"Jeg er meget stolt af, at Kuwaits ministerium for elektricitet og vand, for hvem Siemens Energy har udført højspændingsvedligeholdelsesprojekter i mere end 50 år nu, endnu en gang stoler på vores langsigtede evner til service, og at vi i fællesskab fortsat vil styrke forsyningssikkerhed i Kuwait."

Siemens Energy skal gøre Afghanistan til energicentrum

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere