EnergiWatch

Fred Olsen indgår norsk havvind-samarbejde

Fred Olsen Renewables går sammen med Hafslund Eco om at arbejde sammen i den norske havvindsektor.

Hafslund Eco-topchef Finn Bjørn Ruyter og Fred. Olsen Renewables-bestyrelsesformand Annette Olsen. | Foto: Odin Jæger/ Fred Olsen Renewables

Der er planer om en endnu større bid af det norske havvindmarked hos den norske projektudvikler Fred Olsen. Et samarbejde med Norges næststørste strømproducent, Hafslund Eco, skal nemlig skubbe til aktiviteterne.

De to vil i første omgang sammen ansøge om licenser til udviklingen af to havvindprojekter på Utsira Nord og Sørlige Nordsjø 2, der åbner for koncessionsansøgninger d. 1. januar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs