EnergiWatch

Norlys skærper fiberkrigen og gør klar til at indlede en ny på mobiltelefoni

Norlys er langt fra færdig med at bygge fibernet. Energiselskabet regner med at investere uden for sit eget forsyningsområde, sagde topchef Niels Duedahl i et oplæg på telebranchens årsmøde, hvor han slog fast, at et kommende mobilsats er en naturlig forlængelse af den eksisterende teleforretning.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Det store energiselskab Norlys er efter et årti med massive investeringer i fiberkabler langt fra færdig med at indtage telemarkedet.

Tværtimod vil selskabet både fortsætte udbygningen af fibernettet, så det står stærkt på bredbåndsmarkedet, og samtidig etablere sig på markedet for mobiltelefoni. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs