EnergiWatch

Statkraft vil satse på Sydamerika og flydende brint

Kæmpeprojekt i Brasilien og øget fokus på grønne alternativer til fossilt brændstof lover godt for fremtiden, mener Statkraft.

Foto: PR / Statkraft

Statkraft ser ret så positivt på fremtiden efter et par kvartalsregnskaber, hvor bundlinjen er svinget en del. Udefrakommende kræfter har til tider været hårde ved den norske energigigant. Men administrerende direktør Christian Rynning-Tønnesen er ret så fortrøstningsfuld. For der er gode muligheder og projekter i sigte, mener han.

"Vi er den største producent af vedvarende energi i Europa i dag. Og i fremtiden ser vi også, at der er et enormt investeringspotentiale i vedvarende energi, så det er ekstremt spændende. Vi vil være en af de ledende virksomheder indenfor vedvarende energi i verden," siger Christian Rynning-Tønnesen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs