EnergiWatch

Ny ledelse i Centrica satser stort på elkøbsaftaler

I takt med at støtteordningerne til vedvarende energi udløber, kommer elkøbsaftaler til at fylde mere og mere. Det er noget, man mærker hos Centrica Energy Trading, der også ser en gevinst i kommende elektrolyseanlæg og brintsatsninger.

Foto: PR Centrica Energy Trading

Foråret og sommeren har budt på en stor udskiftning hos Centrica Energy Trading, der måtte sige farvel til mere end 20 medarbejdere, som tog turen til den nystartede traderrival Norlys.

Omvendt har det dog også givet selskabet mulighed for at ryste posen. Hvilket blandt andet har betydet, at Kristian Gjerløv-Juel sammen med Mandeep Bamal har overtaget ansvaret for den daglige drift.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs