EnergiWatch

Eniig får grønt lys til nordjysk udvidelse af forretningen

Norlys-koncernen, som bl.a. driver Stofa og Boxer, har fået ok fra styrelse til overtagelse af bl.a. tv-kunder efter aftale med Nord Energi sidste år.

Foto: PRNorlys

Eniig, der er en del af Norlys-koncernen, har fået Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens velsignelse til at overtage tv-, bredbånds- og telefonikunder fra Nord Energi Fibernet. Det oplyser styrelsen i en meddelelse.

Handlen mellem de to parter blev offentliggjort i november sidste år og betyder, at 35.000 fiberkunder skifter leverandør. Aftalen blev meldt til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i maj, og nu er den så blevet godkendt.

Nord Energi forklarede i efteråret bl.a. handlen med, at selskabet ville fokusere mere på at være et rendyrket netselskab med et åbent fibernet.

Norlys, som blev skabt ved fusionen mellem Eniig og SE, står bag to af landets største tv-distributører i form af Stofa og Boxer.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie MediaWatch.

Nord Energi lander ny aftale med internetudbyder 

Analytiker om Norlys-exit: "Waoo har ingen gang på jord på lang sigt" 

Mere fra EnergiWatch

Vestas fordobler årets ordreindtag i USA

Mølleproducenten modtager årets foreløbigt klart største ordre på sit historisk set største marked – målt på et andet betydeligt parameter er den dog samtidig også lille.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs