EnergiWatch

European Energy genstarter vækstplan

Trods nedskrivning på en delvist statsejet solpark og risikoen for en anden coronabølge holder European Energy fast i, at 2020 kan blive det mest indbringende år nogensinde.

Den brasilianske solpark Coremas blev tidligere på måneden godkendt af Brasiliens elregulator Aneel, men sløj valuta gør den mindre værd. | Foto: IFU

Trods corona og ledsagende kvababbelser formår European Energy fortsat at tjene penge. I årets 2. kvartal leverede den danske projektudvikler et resultat på 2,3 mio. euro (17,3 mio. kr.) på en omsætning på 37,2 mio. euro (277 mio. kr.). Det bringer halvårsresultatet op på 4,5 mio. euro (33,4 mio. kr.) med en habil driftsmargin på 21,1 pct.

Den udvikling har fået udvikleren til at genstarte sin vækstplan og ophæve det ansættelsesstop, der blev indført tidligere på året. Dags dato er 172 ansat i virksomheden, hvilket er 53 flere end i 2. kvartal 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Tennet udskifter økonomidirektør

På den første dag i 2022 tiltræder Arina Freitag som Tennets nye økonomidirektør som afløser for Otto Jager, der har siddet på posten siden 2013.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs