Ewii henter innovativ inspiration fra iværksættere

Det er vigtigt for os at bibeholde perspektivet fra iværksættere, lyder det fra direktøren i Ewii om innovationsprogrammet Urbantech.
Foto: PR / Ewii
Foto: PR / Ewii

Sammen med Cowi og VKR Holding deltager Ewii i innovations-programmet Urbantech.

Kort fortalt vil nystartede virksomheder fra hele verden blive udvalgt og matchet med de fire danske virksomheder. Programmet løber i tre år og er støttet af Realdania og Industriens Fond. Iværksætterne har fokus på udvikling af digitale løsninger til fremtidens bæredygtige byer

Indtil videre er feltet af ansøgere blev sorteret ned til ti iværksættere, der nu skal deltage i næste runde, hvor har firmaer og iværksættere muligheden for at lære hinanden bedre at kende og fremlægge, hvad de kan byde ind med overfor hinanden.

"Det er vigtigt at undersøge – også uden for Danmarks grænser – om man kan gøre tingene på en ny måde. Det får vi inspiration til ved at møde firmaer fra hele verden," udtaler Lars Bonderup Bjørn, der er adm. direktør i Ewii, i en meddelelse og fortsætter:

”Vi er i gang med en grøn omstilling, hvor meget af vores infrastruktur skal opgraderes og udbygges. Det er afgørende, at vi gør det rigtigt fra begyndelsen, fordi det er store og vigtige investeringer vores samfund står overfor."

Det er andet år i træk, at Ewii deltager i Urbantech-programmet.

Sidste år mundede det ud i et samarbejde med Orxa Grid, der har udviklet et fejlfindingssystem, der kan afsøge elnettet og finde skader og påbegyndende aldring.

Ewii jagter innovation sammen med Cowi og VKR

Ewii er klar med førstehjælp til elnettet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også