EnergiWatch

Dansk Energi henter ny chef på EU-post

Lars Koch, der har arbejdet med miljø og bæredygtighed i EU i otte år, bliver ny EU-chef for brancheorganisationen Dansk Energi i Bruxelles.

Foto: PRDanskEnergi

Brancheorganisationen Dansk Energi har hentet ny EU-chef til sit kontor i Bruxelles. Det er Lars Koch, der har arbejdet med miljø og bæredygtighed i EU i otte år. Senest som Assistant Manager for såkaldte Take-Back Operations & Circular Economy i Sony, hvor han var ansvarlig for produktregler samt genanvendelse, skriver Dansk Energi på sin hjemmeside.

"EU er en supertanker, som nu for alvor er ved at sætte kurs mod klimaneutralitet i 2050. Der venter en masse opgaver i maskinrummet i EU, og dem skal Lars Koch med sin indgående erfaring fra Bruxelles være med til at løfte, så skibet sejler hurtigere i en grøn retning," siger Anders Stouge, viceadm. direktør i Dansk Energi.

En af de første store opgaver venter i efteråret, når EU-landene skal forhandle om et højere klimamål for 2030 end de nuværende 40 procent reduktion af drivhusgasser. Her opfordrer Dansk Energi til et mål på mindst 55 procent reduktion i 2030.

Udskældt EU-klimaaftale åbner nye døre for dansk energibranche

Efter fire døgn enes EU-lande om kæmpe budget

 

 

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere