EnergiWatch

29 elnetselskaber får indskærpelser i kontrol af energibesparelser

Energistyrelsen slår ned på elnetselskabers manglende adskillelse i deres regnskaber af indtægter og omkostninger af energispareaktiviteter.

Foto: Thomas Borberg

I alt 29 elnetselskaber har fået såkaldte indskærpelser fra Energistyrelsen for manglende adskillelse af indtægter og omkostninger i forbindelse med selskabernes energispareprojekter under den udskældte energispareordning.

Det viser en aktindsigt i de afgørelser, styrelsen har truffet efter at have foretaget en kontrol af selskabernes omkostninger til aktiviteterne, især deres administrationsomkostninger, der betales af elforbrugerne over deres elregninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs