EnergiWatch

Hofor tvinges til at sænke farten på projekter

Forsyningsselskabet Hofor er "godt rustet" til at sikre alle sine forsyninger, men har været tvunget til at sætte farten ned på flere projekter som følge af coronavirus.

Foto: Mads Nissen

Hofor har været tvunget til at sætte hastigheden ned på flere projekter, fordi forsyningsselskabets medarbejdere eller entreprenører og rådgivere er blevet ramt af karantæne, og fordi enkelte udenlandske specialister har været nødt til at rejse hjem til deres respektive hjemlande på grund af corona.

Det oplyser Hofor i et skriftligt svar til branchemediet Energy Supply.

Forsyningsselskabet fortsætter dog med så mange projekter "som muligt", både når det gælder drift og vedligeholdelse af ledningsnettet samt de store anlægsprojekter.

Trods forsinkelse på flere projekter, oplyser forsyningsselskabet, at det er "godt rustet" til at sikre alle sine forsyninger og projekter.

"Vi er ikke på nuværende tidspunkt bekymrede, men vi følger udviklingen nøje og følger myndighedernes anbefalinger," oplyser Hofor til Energy Supply.

Politikere savner fokus på fjernvarme og biogas fra energipartnerskab

Forsyningsselskaber vil lagre energi i vandtank til en kvart mia. kr. 

Mere fra EnergiWatch

Dan Jørgensen er loren ved fremrykkede biogaspuljer

Biogas Danmark så gerne, at man fremrykkede biogaspuljerne til tre lige store årlige runder af 678 mio. kr. i 2024-2026. Klima- og energiminister siger, at det vil skabe mindre konkurrence og øgede udgifter.

Hofor vil realisere potentielt tab med sindsro

Det vil være ærgerligt, men ingen katastrofe, hvis Hofor skal realisere et potentielt tab på knap 100 mio. kr. på prissikring af strømsalg, siger selskabet. Hvis tabet realiseres, vil forretningen for strømslag nemlig bare stå stærkere på den lange bane.

Ørsted afviser "defensivt" opkøb

Milliardopkøb i europæisk landvind betyder ikke, at der fremover skal satses mindre på havvind, fastslår Mads Nipper, der indikerer, at investeringsmålet på 200 milliarder står foran løft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs