EnergiWatch

Ex-konkurrencedirektør: Clevers pris ser meget dyr ud

Ifølge tidligere direktør i Konkurrencestyrelsen, Finn Lauritzen, påkalder især to forhold sig opmærksomhed i den klage, som elbilforeningen FDEL har indgivet mod især landets største ladeoperatør.

Foto: AP/Sven Hoppe

Finn Lauritzen, tidligere direktør i Konkurrencestyrelsen, mener, at især to forhold springer i øjnene i den klage, som den lille elbilforening FDEL har sendt til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med en opfordring til at se nærmere på branchen af ladeoperatører og især den største, Clever A/S.

Ifølge elbilforeningen tager Clever alt for høje priser hos de elbilejere, der ikke har tegnet et fast abonnement for at benytte selskabets offentlige ladestandere, ligesom klagen også hævder, at selskabet misbruger sin dominerende stilling og binder forbrugerne i strid med et EU-direktiv om bl.a. åben adgang for alle parter og uden, at de skal indgå en kontrakt med en leverandør eller operatør.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

NKT hedger sig ud af problemerne

Krigen i Ukraine har tvunget NKT til at finde andre leverandører af aluminium, mens kabelproducenten kun delvist er ramt af prisstigninger, som straks bliver sendt videre til kunderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs