EnergiWatch

Her er energiselskabernes bedste hjemmesider

Ørsteds hjemmeside skuffer mest på forventningerne blandt 500 knap testpersoner, mens især fire energiselskaber trækker fra som de bedste, viser analyse af 12 energiselskabers hjemmesider, som Usergap og Novicell har foretaget for EnergiWatch.

Fire energiselskabers hjemmesider skiller sig klart ud som samlede vindere bedømt på en række kriterier som bl.a. design og brugervenlighed, mens Danmarks største energiselskab Ørsted skuffer mest.

Det viser en ny undersøgelse af 12 energiselskabers websites med knap 500 testpersoner, som analysefirmaerne Usergap og Novicell har foretaget for EnergiWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs