EnergiWatch

Bredbåndsudbydere står på spring til at udnytte marked under opsejling

Der er ved at opstå nye muligheder på bredbåndsmarkedet, og det holder flere udbydere skarpt øje med. Konkurrencen på markedet vil bestå i at have de mest attraktive produkter til kunderne, lyder det fra Yousee-direktør.

Når fibernettene bliver åbnet op på attraktive vilkår, vil Yousee også være interesseret i at blive udbyder på de net, lyder det fra Jacob Mortensen, direktør Yousee. | Foto: PR/YOUSEE

Flere energiselskaber er igang med at åbne deres fibernet, så flere bredbåndsudbydere kan levere services på dem. En tendens Telia, Yousee og det mindre selskab Altibox har fået øjnene op for.

"I takt med at flere fibernet bliver åbnet, er vi selvfølgelig interesseret i at være i dialog med fiberselskaberne. Det her er en bevægelse, vi regner med, vil fortsætte," siger Jacob Mortensen, direktør for Yousee.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs