EnergiWatch

Derfor taler ingen længere ivrigt om et dansk varmeeventyr i udlandet

For seks år siden blev fjernvarme italesat som et spirende eksporteventyr med tusindvis af nye job. Sådan er det ikke gået.

Foto: Ritzau Scanpix/Ida Marie Odgaard

I 2013 groede træerne ind i himlen, når man spurgte industrigiganter inden for fjernvarmeindustrien om synet på fremtiden.

Med afsæt i en rapport, der stillede skarpt på fjernvarmeindustriens eksportmuligheder, slog brancheorganisationen Fjernvarmeindustrien fast, at "danske virksomheder har kæmpe succes på de internationale markeder, fordi vi kan levere helhedsløsninger".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs