EnergiWatch

Jysk Energi mister knap to tredjedele af overskuddet

På trods af en rekordstor omsætning går energikoncernen Jysk Energi mærkbart tilbage på årsresultatet. Tilbagegangen hænger især sammen med tab på værdipapirer, lyder det fra Jysk Energi.

Foto: PR

Der blev omsat for mere end nogensinde før i elhandelsselskabet Jysk Energi i 2018. Især takket være stigende elpriser og øget volumen. Det fremgår af koncernens seneste årsregnskab. Men salgssuccesen har ikke ladet sig overføre til bundlinjen.

For på trods af, at omsætningen fra 2017 til 2018 er steget med 25 pct. fra 537 mio. kr. til rekordhøje 675,6 mio. kr., så er der blevet skåret en stor bid af overskuddet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs