EnergiWatch

Derfor fyrede Verdo topchefen

Det var ikke de dårlige sager i sig selv, der kostede Kim Frimer jobbet, siger bestyrelsesformand, der vil undersøge alternativer til tilsynets anvisning af tilbagebetaling af 235 mio. kr. til kunderne.

Torsdag fyrede Verdos bestyrelsesformand Torben Høeg Bonde (tv.) topchefen gemmen ti år, Kim Frimer. | Foto: Verdo

Torsdag aften meddelte Verdo, at adm. direktør Kim Frimer var blevet fyret. Med forklaringen om, at en enig bestyrelse ikke længere havde tillid til topchefen, var meldingen usædvanligt klar, mens heller ikke baggrunden blev sminket. Det skyldtes sagerne om bl.a. overfakturering af varmekunder, den koncerninterne udlodning og efterfølgende tilbagelån af et stort millionbeløb samt forhøjelsen af eltarifferne.

Det mest overraskende ved fyringen var måske også, at den faldt blot 13 dage efter, at selvsamme bestyrelse i lige så stor enighed fredede direktøren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs