EnergiWatch

Dødstrusler mod Verdo-folk

I et brev truer en anonym person tre navngivne, ledende medabejdere ved Verdo på livet. Virksomheden sætter vagt ved hovedindgangen.

Foto: PR Verdo

Randers: Torsdag modtog en medarbejder ved Verdo et brev, som indeholder dødstrusler mod to bestyrelsesmedlemmer og en chef i virksomheden. Det oplyser bestyrelsesformanden Torben Bonde, som er en af de tre, der er nævnt i brevet.

"Det er en dødstrussel, og jeg har anmeldt det til politiet," fortæller Torben Bonde til Randers Amtsavis.

Avisen har ikke set brevet, der efter politiets råd blev lagt i en plastikpose for at beskytte eventuelle spor. Men vi har set et billede af dele af brevet. Her kan man se et stærkt pornografisk billede, hvor Torben Bonde og de to andres navne indgår i en tekst, der slutter med ordene: "....som alle får en kugle for panden til sidst".

Torben Bonde siger til Randers Amtsavis, at brevet også indeholder to kortudsnit, hvor hans egen privatadresse og adressen på den ledende medarbejder er markeret med cirkler. Under hver af de to kortudsnit er der placeret annoncer for nærliggende begravelsesforretninger.

Hos Østjyllands Politi oplyser politiinspektør Michael Kjeldgaard, at han endnu ikke har set sagen, men han ved, at anmeldelsen er på vej gennem systemet, og så snart den lander på hans bord, vil efterforskningen begynde. Og så vil politiet desuden vejlede de truede om, hvad de skal gøre.

Denne artikel er videreformidlet af Ritzau Bureau på vegne af Jysk Fynske Medier

Verdo fyrer topchefen

Verdo er klar med stort prishop inden frasalg af sine elkunder

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere