EnergiWatch

Radius om sparekrav: Et urealistisk højt potentiale

Hos Ørsteds elnetselskab Radius er man langtfra enige Forsyningstilsynets effektiviseringskrav, der lyder på 27,5 mio. kr. Der er fundamentale fejl i benchmarkmodellen bag sparekravet, lyder det fra formanden.

Foto: Ellevio

I dag kunne Forsyningstilsynet offentliggøre sit effektiviseringskrav for 2019 til de danske elnetselskaber. Her lyder kravet til Radius på 27,5 mio. kr. Men hos elnetselskabet langer formanden ud efter benchmarkmodellen, som han ikke mener giver et retvisende billede af virkeligheden.

"Vi har netop modtaget den endelige afgørelse på det individuelle effektiviseringskrav for 2019 fra Forsyningstilsynet. Vi vil nu se nærmere på afgørelsen, men umiddelbart er det stadig vores opfattelse, at modellen ikke giver et retvisende billede af virkeligheden, og der dermed bliver tale om et urealistisk højt potentiale," lyder det i en kommentar fra Knud Pedersen, der er formand for Radius.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs