EnergiWatch

Hofor skærper kontrol af leverandører efter stor skattesag

Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, Hofor, fastholder, at selskabet ikke kan agere som en myndighed, efter afsløringen af, at 150 ansatte i udenlandske virksomheder ikke har betalt skat. Men nu skærpes kontrollen, siger adm. direktør Lars Therkildsen.

Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, Hofor, fastholder, at selskabet ikke er ansvarlig for, at 150 ansatte i fire udenlandske virksomheder og underleverandører ikke har betalt skat.

"Hofor ser med stor alvor på sagen, men vi er ikke en myndighed, og vi kan derfor ikke agere som en myndighed. Vi arbejder imidlertid tæt sammen med SKAT med henblik på at sikre, at alt er i orden, og vi har netop i denne uge fået at vide af Skattestyrelsen, at vi ikke kan gøre mere i forhold til at bekæmpe sort arbejde, end vi allerede gør," siger administrerende direktør i Hofor, Lars Therkildsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs