EnergiWatch

Ørsted-formand: Vi kan ikke tage højde for valgår

Salget af Radius skal ske i år, lyder det fra bestyrelsesformand i Ørsted, som ikke mener, selskabet kan tage hensyn til, at politikerne står midt i et valgår.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Ørsted bestræber sig stadig på at få et hurtigt salg af Radius inden udgangen af 2019, til trods for at staten som hovedaktionær står noget vaklende midt i et valgår. Det fortæller bestyrelsesformand Thomas Thune Andersen til Børsen.

"Det begynder at blive umuligt for os, hvis vi skal sige, at der kan muligvis komme et valg i Danmark, så vi skal altså ikke lave noget 12 måneder før og heller ikke 12 måneder efter. Så er vi nede på at have to år at agere imellem valg. Vi er nødt til at sætte os ned som virksomhed og afklare, hvad der er rigtigt for os," siger Thomas Thune Andersen til avisen.

Udtalelsen kommer, efter staten tidligere i år pludseligt vendte tomlen ned, til at Ørsted kunne gennemføre et frasalg af datterselskabet.

Nu kigger energiselskabet på forskellige modeller til, hvordan Radius kan skilles fra på en måde, som der kan samles politisk flertal omkring, fortæller han til Børsen, dog uden at ville gå i nærmere detaljer.

Ørsteds efterkommere maler stor uenighed med Ørsted op

Ørsted og Ørsted mødes i navnedyst i Sø- og Handelsretten 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs