EnergiWatch

Finanstilsyn kritiserer Nasdaq Oslo efter milliardkollaps

I en granskning af forløbet om storspekulanten Einar Aas' kæmpetab på elhandel får Nasdaq Oslo kritik for, at andre kunne handle i hans navn.

Norges finanstilsyn retter en skarp kritik mod råvarebørsen Nasdaq Oslo, efter at tilsynet i en ny undersøgelse af storspekulanten Einar Aas kollaps i september sidste år har afdækket, at andre har handlet gennem Aas' medlemskab på børsen.

Tilsynets granskning nævner ingen navne, men Dagens Næringsliv skriver, at der er tale om to fremtrædende elhandlere, Grunde Thorsen og Åsmund Haugsvær.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs