EnergiWatch

Statnett afdækker igen grove forhold hos underleverandør

Medarbejdere hos en af ABB's underleverandører tvang medarbejdere til at refundere store dele af lønnen. Sagen er politianmeldt, men problemet er stort, siger systemoperatøren efter den tredje sag på to år.

Foto: ABB

For tredje gang på to år har Statnett afsløret systematiske brud på løn- og arbejdsrettigheder hos en underleverandør. Denne gang er det en af ABB's leverandører, der under trusler om sanktioner har tvunget deres ansatte til at tilbagebetale store dele af de lønninger, der er udbetalt under arbejdet på et projekt i Norge.

Den norske systemoperatør nævner ikke navnet på det pågældende selskab, men fortæller, at det ikke er et nordisk selskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs