EnergiWatch

132 stiller op til indflydelse i Energi Fyn

Der er rift om pladserne i repræsentantskabet hos Energi Fyn. 132 kandidater går efter 90 pladser.

Foto: Energi Fyn, PR

Valget til energi Fyns repræsentantskab er i gang og varer frem til 31. oktober. I samtlige fem valgområder er der kampvalg, og energi Fyn håber, at flere stemmer end ved sidste valg i 2013.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Der skal vælges 90 repræsentanter, som blandt andet får til opgave at sammensætte bestyrelsen, der står for den daglige drift.

Denne gang stiller 132 kandidater op, og dermed er der lagt op til kampvalg.

"Der er kampvalg i alle fem valgområder, og det er vi rigtig glade for. Det har været et af vores succeskriterier," siger direktionssekretær hos Energi Fyn Helle Madsen, til Fyens Stiftstidende.

Oprørt formand: Politikerne svigter varmekunderne 

Energi Fyn indgår energipartnerskab med møbelproducent 

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs