EnergiWatch

Storaktionær hos Ørsted sælger ud

Eupac har solgt en større beholdning aktier hos den danske energikoncern og ejer nu mindre end 5 pct.

Foto: Ørsted

Ørsted er blevet en storaktionær fattigere, efter at Europacific Growth Fund, Eupac, har solgt aktier og nu ejer mindre end 5 pct. af det danske energiselskab.

Det skriver Ørsted i en fondsbørsmeddelelse.

Helt nøjagtigt ejede den amerikanske investeringsforening Eupac mandag 20.489.099 Ørsted-aktier, hvilket svarer til 4,87 pct. af aktiekapitalen.

Europacific har desuden overdraget stemmerettighederne i Ørsted til et datterselskab i The Capital Group Companies, som derfor tilbage i 2016 meldte sig som indirekte storaktionær i Ørsted, der dengang hed Dong Energy.

Equinor sælger ejerandel til Aker BP Semco Maritime vinder kontrakt på Deutsche Bucht Da banken så, at Knud Erik kunne bygge vindparker, fik den en idé - det har gjort ham hovedrig Ineos fyrer igen i Danmark Kommende Norlys-formand åbner for interesse for Radius 

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs