EnergiWatch

GE i milliardsalg af energiinvesteringer til kapitalfond

Den amerikanske industrikoncern General Electric sælger portefølje i bl.a. vedvarende energi for en mia. dollars til  kapitalfonden Apollo Global Management.

Foto: General Electric Company

Den amerikanske industrikoncern General Electric (GE) har solgt en portefølje til en samlet værdi af ca. en mia. dollars inklusiv gæld i investeringer i bl.a. vedvarende energi til kapitalfonden Apollo Global Management. Det er den første store, og hurtige handel, under den nye topchef H. Lawrence Culp, der tiltrådte for få dage siden efter forgængeren John Flannery, der kun fik et år på posten.

Det fremgår af en meddelelse fra GE-koncernen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs