EnergiWatch

Viborg Fjernvarme vil undersøge anklager om stemmefusk

Fjernvarmeselskabets advokat bliver sat til at finde ud af, om en række boligselskaber har fået for stor magt under selskabets generalforsamling. "Hvis der er et eller andet, der ikke er efter bogen, så tager vi naturligvis hånd om det," siger bestyrelsesformand Klaus Keller.

Viborg Fjernvarme tager en sag op om mulige uregelmæssigheder i stemmefordelingen på det forbrugerejede selskabs generalforsamling, efter foreningen Denfo har påpeget det, den kalder "rod i stemmefordelingen blandt selskabets forbrugere."

Sagen drejer sig ifølge Denfo om, at en række store boligselskaber troppede op til Viborg Fjernvarmes seneste generalforsamling med 412 stemmer, selvom boligselskaberne kun bør have en stemme hver. Det kan altså være med til at forrykke magtfordelingen i fjernvarmeselskabets øverste myndighed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs