EnergiWatch

Strid om millionkontrakter: Energiselskab beskyldes for underbud

Entreprenørfirmaer oplever, at energikoncernen Verdo bruger elkundernes penge til at dumpe priserne på det private marked for mellemstore energianlæg.

Foto: Verdo PR-foto

Energiselskabet Verdo er under hård beskyldning for underbud og unfair konkurrence. Beskyldningerne kommer fra to entreprenørfirmaer, der helt usædvanligt går ud med detaljer om lukkede udbud på millionprojekter for at vise, at Verdo ødelægger et privat marked med elkundernes penge i ryggen.

"Vi er vant til hård konkurrence i vores branche, men vi har aldrig oplevet noget lignende. Vi oplever det som om, at de dumper priserne på flisanlæg for at gå ind og sætte sig på markedet," siger Marianne Sørensen, direktør i Tjæreborg Industri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs