EnergiWatch

Norske Statkraft køber igen op i Indien

Det statsejede norske energiselskab, der i forvejen har ejerskab i to indiske vandkraftværker, overtager endnu et i Indien, oplyser Statkraft.

Foto: Statkraft

Det statsejede norske energiselskab Statkraft har købt et indisk vandkraftprojekt, Tidong, i delstaten Himachal Pradesh med en kapacitet på 100 megawatt.

Det indiske projekt er 60 pct. gennemført, og opkøbet er i tråd med Statkrafts strategi om at udbygge sin produktion af vedvarende energi i de lande, selskabet er til stede, hedder det i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs