EnergiWatch

Ny dansk energikonference ser dagens lys

En lang række danske organisationer er gået sammen om at etablere en årlig energikonference. Tanken er at booste energiinnovationen gennem flere udviklings- og demonstrationsprojekter med forskellige typer af aktører.

Foto: Xcel Energy

Til september vil Danmark officielt have en ny energikonference. Her bliver den første "Energidag" nemlig afholdt i Aalborg, hvor virksomheder, forskere, forsynings- og energiselskaber samt offentlige aktører er hovedmålgruppen.

"Selvfølgelig findes der allerede andre danske konferencer for energisektoren, men opbakningen til Energidag viser med al tydelighed, at der virkelig er behov for en konference med fokus på innovation, hvordan vi skaber nye produkter og videreudvikler produkter," udtaler Preben Birr-Pedersen, der er Cluster Manager hos den danske energiklynge House of Energy, i en pressemeddelelse og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs