EnergiWatch

EUDP klar med ny ansøgningsrunde

Så er det igen tid til at få fundet skriveværktøjerne frem, hvis man vil have del i de mange støttemidler fra EUDP.

EUDP - officielt kendt som Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram indkalder nu igen til ansøgninger til innovative energiteknologi-projekter med ansøgningsfrist den 7. september 2018.

EUDP uddeler hvert år millionvis af kroner til energirelaterede projekter, og er i denne omgang klar med EUDP’s generelle pulje, der er på op til ca. 180 mio. kr., EUDPs særpulje for energieffektiv transport på ca. 2,8 mio. kr og EUDPs særpulje for mere miljøvenlig og energieffektiv produktion af olie og gas: 9,8 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs