EnergiWatch

Omsætningen buldrer frem hos Neas – men driften står stille

Det er lykkedes for Neas Energy at løfte både omsætningen og overskuddet gevaldigt, men driftsindtjeningen er i stilstand.

Det Centrica-ejede energihandelsselskab Neas Energy kan fremvise en flot fremgang på både top- og bundlinjen. Men kigger man lige midt i regnskabstallene, så flytter driftsindtjeningen sig knap nok.

I 2017 har Neas Energy formået at løfte sin omsætning med 74 pct. til 31,17 mia. kr. fra 18,51 mia. kr. På bundlinjen er overskuddet vokset til hele 208,6 mio. kr. fra 122,5 mio. kr. Det er stigning på 70 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs