EnergiWatch

Frasolgt forretning tynger overskuddet hos NRGI

Der er fremgang på de fleste poster hos energiselskabet, der kan melde om et rekordhøjt driftsresultat i 2017. Men en nu frasolgt forretningsenhed sender overskuddet væsentligt ned.

Foto: PR

Energikoncernen NRGI har løftet både omsætningen og driftsresultatet i 2017. Men den nu frasolgte forretningsenhed Veksø har trukket overskuddet væsentligt ned.

I 2017 kunne NRGI se omsætningen vokse til 1,701 mia. kr. fra 1,669 mia. kr. Samtidig kan selskabet fejre, at det har leveret det bedste driftsresultat, EBIT, nogensinde med et plus på 143,09 mio. kr. Året før hentede man 119,91 mio. kr. på samme post.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs