EnergiWatch

Flertal af TDC-aktionærerne takker ja til konsortiets tilbud

Hovedparten af TDC-aktionærer har solgt deres aktier til konsortiet bestående af tre danske pensionskasser og australske Macquarie. De nye ejere af TDC sigter efter at afnotere selskabet fra børsen.

Foto: /Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen

Klokken 20 onsdag aften udløb tilbudsperioden, som konsortiet af TDC-bejlere havde givet selskabets aktionærer til at acceptere købstilbuddet.

Det har 88 pct. valgt at takke ja til. Dermed sidder konsortiet nu på majoriteten af aktierne i telekoncernen. Det oplyser de nye ejere i en børsmeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs