EnergiWatch

Aura Energi vil gøre op med kompliceret energimarked

 En ny undersøgelse viser, at forbrugerne finder energimarkedet for kompliceret, og derfor har Aura Energi lanceret en strategi, der skal gøre det mere enkelt at være energikunde.

Danskerne har svært ved at finde hoved og hale i energimarkedet, viser en undersøgelse foretaget af YouGov for Aura Energi.

Ifølge en pressemeddelelse fra Aura Energi viser undersøgelsen, at det blot er 9 pct. af danskerne, der mener, at energimarkedet er enkelt. Derimod mener 76 pct., at markedet er kompliceret, mens 85 pct. af danskerne efterspørger en mere klar og tydelige kommunikation fra deres energiselskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs