EnergiWatch

Medie: Softwarefejl skyld i nedbrud hos Fibia

Kunder i Fibia har været ramt af et nedbrud, som har ramt i hele landet. Fiberselskabet meddeler, at det er en teknisk fejl, som er skyld i kundernes manglende adgang til internettet.

Foto: Fibia

Torsdag morgen blev en større fejl lokaliseret i fibernettet hos Fibia, der drives i fælleskab af energiselskaberne Nrgi og Seas-Nve. Fejlen betød, at mange kunder ikke havde adgang til nettet.

Det skriver Computerworld.

Det er uvist, hvor mange kunde, der er blevet ramt, men ifølge presseansvarlig Kasper Brøndum Andersen skyldes nedbruddet en softwarefejl i et system, der tildeler ip-adresser.

"Det er et redundant system, som egentlig skulle skifte over, hvis den ene del af systemet går ned, men der er sket et eller andet, så failover-funktionen ikke har virket efter hensigten,"  fortæller han til Computerworld.

I løbet af formiddagen lykkedes det for selskabets teknikere at få hul igennem, så alle 120.000 kunder nu igen kan gå på nettet, fortæller Kasper Brøndum Andersen. Dog lyder det fra flere kunder, at de stadig ikke har hul igennem til internettet.

 

Australsk TDC-bejler driver teleinfrastruktur flere steder i verden 

Ewii var først med skandalerne - nu går selskabet forrest med oprydningen 

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs