EnergiWatch

Centrica skal fyre op mod 4.000 efter rædselsår

Planerne om et prisloft på energi i Storbritannien sender et iskoldt gys gennem Centricas regnskab for 2017. Topchefen "beklager dybt" over for aktionærerne.

2017 vil formegentlig ikke være et år, der bliver set tilbage på med større jubel hos det britiske energiselskab Centrica.

Koncernen, der i 2016 købte danske Neas, realiserer et driftsoverskud (justeret) på 1,2 mia. britiske pund (10,5 mia. danske kroner), hvilket svarer til en tilbagegang på 17 pct. i forhold til 2016. På trods af en let forbedret toplinje op 28 mia. pund, bliver driftsresultatet (Ebitda) reduceret med 9 pct. til 2,1 mia.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs