EnergiWatch

Udrulningen af hurtigt bredbånd går langsomt fremad

I sin nye kortlægning af bredbånd kan Energistyrelsen konstatere, at man nærmer sig et bredt politisk flertals målsætning om 100 mbit til alle danskere i 2020. Men udviklingen har sneglet sig afsted de senere år.

Foto: ritzau/Carsten Andreasen

Hurtigt internet ruller gennem kablerne til stadigt flere danskere, men det lader til, at det er svært at få gravet hurtigere forbindelser ned til de sidste husstande.

Ni ud af 10 danske hjem og virksomheder - eller 89 pct. - kan således få bredbånd med downloadhastigheder på 100 mbit, viser en ny kortlægning fra Energistyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs