EnergiWatch

Statnett suspenderer Siemens

En sag om underbetaling af medarbejdere får nu norske Statnett til at suspendere Siemens fra at byde på fremtidige projekter.

Foto: Siemens

Siemens er blevet suspenderet af Statnett, da den norske systemoperatør har afdækket underbetaling af medarbejdere hos en underleverandør til Siemens.

Selvom Statnett har givet Siemens flere frister til at dokumentere, at der er blevet rettet op på sagen, er det ikke sket. Derfor har Statnett valgt at suspendere Siemens forstået på den måde, at Siemens mister sin status som kvalificeret til at afgive tilbud på Statnett-projekter, indtil der er rådet bod på sagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs