EnergiWatch

Året der gik – part 5

EnergiWatch er dykket ned i arkivet og fundet nogle af de sager frem, der optog både os og vores læsere mest i løbet af 2017.

Foto: Siemens

Det har været et begivenhedsrigt år i energiens verden, og her mod slutningen tillader EnergiWatch sig at kaste blikket tilbage på nogle af de sager, der fyldte meget i både bevidstheden og nyhedsstrømmen.

En af de ting, der fyldte meget har været fjernvarmeselskabernes forrentning af indskudskapitalen. Her åbnede Eniig ballet, da man af Energitilsynet fik lov til at opkræve 172 mio. kr. for perioden 2011 – 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs