EnergiWatch

General Electric bringer 670 britiske job i fare

Som en del af en større nedskæring overvejer GE at sige farvel til 670 britiske job.

Foto: General Electric Company

670 britiske arbejdspladser er i fare, efter at det amerikanske konglomerat General Electric, GE, har gennemgået sin energidivision. De britiske nedskæringer anses for at være en del af flere nedskæringer.

Det skriver The Telegraph.

Tirsdag meddelte General Electric, at nedskæringerne skyldes de nuværende udfordringer i energiproduktionen og et betydeligt fald i ordrer.

"Vi har delt vores forslag med de europæiske repræsentanter for Alstom-medarbejdere, men vi kan ikke dele yderligere detaljer på nuværende tidspunkt. Før vi planlægger at gennemføre, drøfter vi først vores planer med medarbejdere og medarbejderrepræsentanter, som krævet af og i overensstemmelse med lokale love," siger General Electric i en udtalelse tirsdag ifølge The Telegraph.

General Electric købte Alstoms energi- og netværksforretning tilbage i 2015 for 7,9 mia. pund.

Investorer giver General Electric kurslussing

GE nedjusterer markant efter sløjt kvartal

Forsiden lige nu

Kontroversielt kabelskib brudt i brand

Få måneder efter ejerne forgæves forsøgte at kapre sit eget halvbyggede havmølleskib er det nu ramt af brand, forårsagende røgforgiftning hos fem arbejdere.

Svenskere forudser eksplosion i vindenergi

Efter uset høj investeringslyst i svensk vindkraft forventes produktionen fra landets vindmøller for alvor at løbe fra Danmark og stige med 60 pct. over de kommende blot fire år.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere