EnergiWatch

Vattenfall satser på drift af elnet i Storbritannien

Den svenske energikoncern har oprettet en ny enhed, der skal eje og drive elnet i Storbritannien.

Vattenfall har besluttet sig for at udvide sine aktiviteter i Storbritannien, og selskabet har derfor oprettet en ny enhed, der skal eje og drive elnet.

Enheden har fået navnet Vattenfall Networks Ltd., og det forventes, at aktiviteterne vil blive igangsat i 2018. Vattenfall Networks har modtaget sin driftstilladelse d. 1. november fra den britiske energireguleringsmyndighed Ofgem, og det er selskabets første skridt i målet om at etablere aktiviteter inden for intelligente, uafhængige eldistributionsnet i Storbritannien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs