EnergiWatch

Energiselskaber

Fiber driver fremgangen i hurtigt internet

94 pct. af alle boliger og virksomheder i Danmark har adgang til hurtigt bredbånd. Særligt investeringer i fibernet trækker i den rigtige retning, lyder det fra Energistyrelsen.

Norlys-formand vil have fingrene i infrastruktur som led i mobilplan

Norlys har lanceret en plan for at komme ind på mobilmarkedet, men den kræver, at selskabet kan købe infrastruktur, fortæller bestyrelsesformand. Dermed afskriver han muligheden for at købe en masse mobilkunder og derefter leje sig ind på et andet selskabs infrastruktur.

Debat: Konkurrenceforvridning på el-markedet?

Det danske el-marked er et eldorado for plattenslagere, og de beskidte tricks, der bliver brugt i branchen, gør konkurrencen unfair. Sådan lyder det fra Klaus Hieronymus Stenger, der er salgs- og marketingchef i Ewii, i dette debatindlæg.

IEA advarer om klima-tilbageslag

På grund af corona-pandemien skal det nu gå hurtigere med at finde teknologier, der kan mindske det globale CO2-udslip, mener energiagenturet.

Kommissionen tager hul på enorm energi-støttepulje

EU-Kommissionen åbner pulje under den såkaldte innovationsfond, som skal fremme nye teknologier på energiområdet med støtte på omkring 75 mia. kr. "Et vigtigt initiativ," mener Troels Ranis, branchedirektør hos DI Energi.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere