EnergiWatch

Energiselskaber

Oliegiganter vil ramme stjernerne med CO2-brønd i Nordsøen

Northern Lights vil transportere CO2 fra hele Europa og lagre det i Nordsøen. Ledet af Equinor og med deltagelse af Total og Shell forventer oliegiganterne allerede senere i år at tage den endelige finansieringsbeslutning om en kommerciel CO2-fangst og lagring i stor skala.

Nye licensregler for geotermi kan være på vej

Energistyrelsen er ved at afslutte sin analyse af geotermi i Danmark. Det kan betyde en ændring i licensregler, hvor fjernvarmeselskaber får en større rolle, når ministre deler tilladelser ud.

Storleverandør til Tyra-projekt går i betalingsstandsning

Det amerikanske selskab McDermott, som har ansvaret for en stor del af konstruktionen til det nye Tyra-felt, er tirsdag gået i betalingsstandsning. "Med et stort projekt som genopbygningen af Tyra må man forvente udfordringer," siger Total-direktør.

Blue Water satser på et caribisk olieeventyr

Den danske transport- og logistikvirksomhed åbner nyt kontor i Guyana for at høste frugterne af et spirende oliemarked. Her har Blue Water de seneste år samarbejdet med Exxon Mobil, der har boret en guldåre frem i det lille land.

Ørsted kåret som verdens mest bæredygtige selskab

Det danske energiselskab er ifølge ny analyse det mest bæredygtige selskab, og det benytter topchefen til at sende en opfordring ud til alle lande og virksomheder om at gøre dem selskab i kampen mod klimaforandringer.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere