EnergiWatch

Energiselskaber

Engie skrotter udbyttet og prognosen

Virusudbrud får franske Engie til at skrotte sin planlagte udbyttebetaling, ligesom forsyningsselskabet har trukket sin prognose for 2020 tilbage.

Nu frygter Norge for olieproduktionen

Den udfordrende bemandingssituation kan få den konsekvens, at produktionen ikke kan opretholdes. Sådan lyder vurderingen i den seneste opdatering om aktiviteterne i den norske del af Nordsøen fra Petroleumstilsynet.

Debat: Tager FDM parti for én ladeoperatør?

"Det er ganske enkelt ikke korrekt, at Sperto ikke investerer i installation, ladestandere eller drift," skriver adm. direktør Erik Christian Thrane, Sperto, i en kommentar til FDM's udtalelser om Clevers priser.

Energiselskabernes gyldne strømkabel får ikke tilladelse lige nu

North Connect får ikke tilladelse lige nu og skal som minimum vente på, at Statnetts kabler til Storbritiannien og Tyskland står klar i 2021. Energiselskaberne bag vil nu genoverveje projektet, mens modstanderne er utilfredse med, at det ikke blev til et klokkeklart nej.

Aker Solutions-topchef tog stort løndyk i 2019

Efter en i forvejen hård tid har det norske olieserviceselskab oplevet væsentlig nedgang i de økonomiske aktiviteter, siden coronavirusset brød ud. Det fremgår af Aker Solutions’ nye årsrapport, der også viser stor lønnedgang for topchefen Luis Araujo.

Nu må netselskaber begrænse forbrugsanlægs adgang til nettet

Forsyningstilsynet har givet grønt lys til Dansk Energis forslag om en fleksibel tilslutningsordning, hvor netselskaber får lov til at begrænse industrielle forbrugsanlægs adgang til nettet mod at tilslutningsbidraget fjernes. Det gør den grønne omstilling billigere, siger Dansk Energi.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere