EnergiWatch

Energiselskaber

Norge klar med 75 nye olielicenser

Der bliver travlhed på norsk sokkel de kommende år, hvis ellers olieselskaberne tør satse og udnytte de mange nye licenser, de netop er blevet tildelt. Ineos og Maersk Oil får nye licenser.

DI ryster på hovedet af milliardstort skattesmæk til vand

Tirsdagens opsigtsvækkende dom om skatteindbetalinger fra de danske vandværker vækker stor undren hos interesseorganisationen DI. Radikale Venstre vil have minister på banen i sagen, som ifølge vandværkerne kan komme til at koste danskerne 36 mia. kr.

Vandværker taber sag om milliarder til Skat

De danske vandværker har i dag tabt en principiel sag i Ørstre Landsret om skat på vand til milliarder af kroner til Skat i det, vandværkerne kalder for historiens største skattesag. Det kan betyde ekstraregninger til forbrugerne for op mod 36 mia. kr. (Opdateret)

Statkraft vil slå Danmark i kamp om datacentre

Norge er træt af at se de store, internationale virksomheder gå uden om landet for i stedet at etablere datacentre i Danmark og Sverige. Nu vil Statkraft gå i offensiven for at tiltrække de lukrative data-aftaler.

ABB bliver hovedsponsor for Formula E

Den elektriske pendant til Formula 1 har fået ABB som hovedsponsor. Selskabet er samtidig blevet teknologipartner og være med til at "skubbe grænserne for e-mobilitet."

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere