EnergiWatch

Energiselskaber

Hamborg sender Vattenfall ud i kulden

Trods Vattenfalls forsøg på at afværge et frasalg med argumentet om, at prisen var flere milliarder for høj, får energiselskabet ikke lov at beholde Hamborgs fjernvarme.

Store datacentre kan skabe folkelig modstand

Selv om de foreløbig fire datacentre i Danmark bliver enorme i omfang, er der en risiko for, at de lukker sig om sig selv og suger kvalificeret arbejdskraft, vurderer Oxford Research.

Energi-fusion skærper bredbåndskonkurrencen

Som en del af fusionsaftalen vil energiselskaberne Eniig og SE sikre alle andelshavere adgang til højhastighedsinternet ved udgangen af 2023. Det vil skærpe konkurrencen og "ligner en dårlig nyhed for TDC," vurderer teleanalytiker.

Duedahl: Storfusion åbner for et hav af synergier

SE-koncernens adm. direktør og kommende topchef i storfusionen med energiselskabet Eniig, Niels Duedahl, ser massive synereffekter i den kommende integration. "Det er en væsentlig del af rationalet i det her," siger Duedahl.

Energiselskaber tæppebombes med nye love og regler

Mængden af nye love og regler fra Energiministeriet er ifølge tænketanken Cepos steget med 470 procent gennem en årrække. "Nedslående og deprimerende," siger direktør Kim Mortensen i Dansk Fjernvarme.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere