EnergiWatch

Energiselskaber

Grønne investeringer falder til laveste niveau i halvandet år

Det globale markeder for solcelleenergi ligger underdrejet, og det er med til at trække de samlede investeringsbeslutninger for vedvarende energiprojekter ned i årets første kvartal. Inden længe ventes det europæiske havvindmøllmarked dog at tage fart.

Fortum vinder solkontrakt

Det finske energiselskab Fortum skal bygge det, de selv kalder for det største solcelle-system på hustage i den nordiske historie.

USA vil være på god fod med al energi

Der er behov for alle energiteknologier i USA, konstaterer energiministeren, der ikke vil udelukke at erklære undtagelsestilstand for at sikre statsstøtte til nødlidende kul- og atomkraftværker.

Mens vi venter på Godot: Her er ønskerne til energiforliget

Et energiudspil fra regeringen er efter sigende lige på trapperne, og det bliver nok en vanskelig opgave for energiministeren at gøre alle tilfredse. Men hvad er det egentlig, brancherne og virksomhederne vil have? Det giver vi dig svaret på her.

Konsortium køber aktier nok til at afnotere TDC

Konsortiet DK Telekommunikation, der er i gang med et opkøb af TDC, har sikret sig accepter på købstilbud for mere end 90 procent af aktierne i TDC. Det oplyste TDC i en meddelelse mandag aften.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere