EnergiWatch

Energiselskaber

Ny dansk energikonference ser dagens lys

En lang række danske organisationer er gået sammen om at etablere en årlig energikonference. Tanken er at booste energiinnovationen gennem flere udviklings- og demonstrationsprojekter med forskellige typer af aktører.

EIB giver lån til nordisk elkabel

Nordlinkkablet mellem Norge og Tyskland får nu yderligere støtte fra Den Europæiske Investeringsbank, der giver et lån på 100 mio. euro. Hos Dansk Energi er man dog skeptiske over for hele projektet.

Efter et stabilt halvår vil SE overgå forventningerne til 2018

Den danske energi- og telekoncern har takket være købet af Boxer løftet omsætningen markant i første halvår af 2018. Selskabet må dog se både driftsresultatet og resultatet før skat gå tilbage. Men alligevel melder økonomidirektøren ud, at han tror på, at koncernen vil overgå det forventede resultat for hele året.

Eon går tilbage i andet kvartal

Det tyske energiselskab må se omsætningen, driftsresultatet og overskuddet svinde ind i andet kvartal, men på den positive side vokser det justerede overskud.

Skuffelser i USA og sejre i Taiwan i rampelyset hos Ørsted

Når Ørsted på torsdag præsenterer sit regnskab for andet kvartal af 2018, vil der være et stort fokus på udviklingen i havvind på globalt plan - og især hvordan selskabet ser på resultaterne i de første auktioner for havvind i Taiwan og USA, mener analytiker.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere