EnergiWatch

Energiselskaber

Waoo med ny millionnedsættelse af kapitalen

Fiberleverandøren Waoo dækker et millionunderskud i 2016 med en stor nedsættelse af kapitalen, som man også har gjort tidligere. Selskabets direktør fortæller, at det er en planlagt manøvre. (Præciseret)

Statkraft tilbage i plus efter højere energipriser

Norges største enegiselskab er efter flere års minus drevet af nedskrivninger tilbage i profitabel gænge. Nu hjælper højere energipriser og frasalg af selskabets havvindmølleprojekter til milliardoverskud. (Opdateret)

TDC-købernes umulige plan?

ANALYSE: TDC skal med en ny ejer i form af tre pensionskasser og en investeringsfond gøre det, selskabet ikke selv har formået i årevis. Og det skal ske med en ledelse, der indtil i går stod for den stik modsatte strategi af de måske kommende TDC-ejere.

Aura med i nyt EU-forskningsprojekt

I et nyt EU-forskningsprojekt bliver der kigget nærmere på, hvad der får danskerne til at rykke deres energiforbrug for at kunne bruge mere grøn energi.

Eon vælger vinderne af "Løvens Hule"

Energiselskabet har nu peget på de startup-selskaber, der får lov til at fortsætte i Eons iværksætterprogram. Her får de en kapitalindsprøjtning og et tre måneders forløb hos Eon, der kan kaste yderligere aftaler af sig.

Finsk overtagelse af Uniper glipper

Pauvert aktieudbud betød, at Fortum ikke kan sætte sig på aktiemajoriteten i det tyske energiselskab. Vi er tilfreds med at være største aktionær, fastholder topchef.

Vattenfall vender tilbage til profit

Omsætningen hos Vattenfall er gået en smule tilbage i 2017, men det svenske selskab kan glæde sig over, at der for første gang i fem år er sorte tal på bundlinjen.

København kan få to nye vindmølleparker

Energiselskabet Hofor får om kort tid svar på, om man kan gå i gang med en stor udbygning af havvindmøller omkring Amager. De kan, om vind, mølleleverandører og myndigheder vil det, måske bygges uden statslig støtte.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere